Известни портретисти

Стив МакКюри

Фотографа Стив МакКюри е извъстен със своят портрет ‘Afghan girl’, направен в бежанския лагер в Пешавар, Пакистан. Тази снимка беше една от най-известните снимки в National Geographic. И другите, по-малко извъстни негови снимки също заслужават да бъдат видяни.

Лий Джефрис

Неговата колекция от черно-бели фотографии на бездомни хора е уникална и зашеметяваща. Той изобразява един поглед на надежда в очите на своите модели. Просто трогателно …

Джими Нелсън

Джими Нелсън е добре познат със своите портрети на племенни и местни хора, направени в повече от 16 страни. Неговите снимки ще живеят завинаги, за да разказват приказки. Нелсоновата книга сега е с колекционерска стойност.

Рехан

Рехан се е съсредоточил върху фотографирането на жители на Виетнам, Раджастан и Куба. Той и известен със способнастта си улавя душевността на своите модели. Рехан безспорно е един от най-добрите портретисти в света.

Ерик Лафорг

Известен с фотосите си направени в Северна Корея, Ерик Лафорг си има история за всеки от моделите си. От племената на Намибия до Кюрдистан, неговите приказки са очаровали, а неговите снимки запечатвали истински емоции.

Мани Либродо

Снимките на ‘Фотошоп магьосника’ Мани Либродо не само разказват приказки, те са истински произведения на изкуството.